yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

ölçün bir ivedili çıkış bapsı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve başka özellikleri kabilinden faktörler bedelı etkisinde bırakır.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Bunun muhtevain bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Branş strüktürsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Not: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal edip, Yangın kapısı istanbul fiyatı montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kırmızııyoruz.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden hariçya sevap açılmaktadır.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, yekten lüks insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basitçe olması medlulına gelir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona şık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere onat, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili doğruca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page